Kráter Love..
Anotace: .. na Mesiaci http://www.lpi.usra.edu/resources/lunar_orbiter/images/aimg/i_136_h2.jpg
Na odvrátenej strane Mesiaca
je kráter Love, kde láska snov býva
z dlane jej čiara cezeň prechádza
od mesačného prachu je sivá
v prostriedku doňho nakreslím srdce
ibaže Zem ho neuzrie nikdy
moje dielo nie je nanič súce
bez venovania a bez pointy
mám nápad, obrie zrkadlo splaším
a spoza Luny ho natočím tak
nech účastná je na vernisáži
blízka Zem.. na nej Ty.. celú noc.. však?
Přečteno 350x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, susana načeva, Kars, Sleepwalker, labuť, enigman, Psavec, Holis, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)