Byl jsem zrozen
Anotace: O jedné slečně...
Chtěl bych
do bílého mramoru
vysekat tvou tvář
vypracovat jí do detailů
každé maličkosti
si všimnout
staneš se sochou
ať tvá tvář
nikdy nezmizí
až nastane apokalypsa...
léty jsi krásnější
zraješ jak víno
sexuální extáze
v posteli
je tu něco, co mě divoce ovládá
a dnes v noci
si všechno splníme
byl jsem stvořen
abych tě miloval
stal se tvým milencem
sochařem se zlatými prsty...
Přečteno 494x
Tipy 45
Poslední tipující: Kars, Pevya, carodejka, kokyno, padající do neznáma, Markéta Hl., PPetrushka, labuť, dream in emptiness, enigman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)