Procitnutí
Anotace: je boží, když vám má kdo probudit duši
už, lásko, peklo zamrzlo....!!!!
duše jako had se svlékla -
- ten starý kabát
dotekem tvého srdce vzplanul
Jak hluboká je duše člověka?
posel tvé lásky
uprostřed
mého srdce stanul.
Přečteno 347x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, JR, PANGÁSIUS, Kars, Lachailla
Komentáře (2)
Komentujících (2)