Dělá divy
Anotace: Tak já pořád nevím jestli budu mít to největší štěstí...
S člověkem dělá divy
- láska,
jako když z očí strhne se
- páska.
A potom vidíš !
S člověkem dělá divy
- láska,
je-li oboustranná nevyčíslí ji žádná
- částka.
Máš největší štěstí !
S člověkem dělá divy
- láska,
smutné když jednostranná je, na čele vyvstane
- vráska.
A jsi o zkušenost starší !
Přečteno 525x
Tipy 7
Poslední tipující: JohnyD., Bíša, Sidonie89, enigman, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)