Prelet cez planétu Láska!

Prelet cez planétu Láska!

Anotace: . . . pieseň . . .

1.
Vezmi mi ruku do dlaní,
let cez celý svet navrhni,
veď predsa ten svet ktorý stvoril Boh je náš.

2.
Pošepni „ľúbim Ťa“ do uší,
nech sa mi ten náš svet zatočí,
a naplňme duše krásou sedmikrás.

3.
Nauč ma kráčať cestou ciest,
nechať sa bozkom Tvojim zviesť,
a celou mysľou nech prenikne len Tvoj hlas.

Ref.:
Tisíc snov a v nich si bol ukrytý len Ty,
Tisíckrát budem Ti ďakovať.

4.
Spojení v láske to už viem,
spoločne prekročíme cieľ,
a more naplníme vodou z oblakov.

5.
To šťastie v srdciach ukryté,
tie dni s Tebou prežité,
uložím do duše krásnou mozaikou.
Autor maliska, 21.01.2010
Přečteno 307x
Tipy 13
Poslední tipující: lennerka, ilona, PANGÁSIUS, jedam, Juraj Hrom, Simísek, enigman, susana načeva, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásna, optimistickejšia.. cítiť nádej. ST!

09.03.2010 23:00:00 | lennerka

Láska*

23.01.2010 09:54:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí