Básnička o tom, že muži s poetickou duší jsou pořád jen muži
Anotace: Je třeba něco vysvětlovat?
.
Najdu rým, obraz
Básnička ze mně vytryskne
A má mysl pluje
Jak Země vesmírem
.............zbavená pout
Miláčku, klekni si
Na chvíli nemluv
Teď ještě jeden proud
Chce ze mně
.............vytrysknout
.
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Žqáry, PANGÁSIUS
Komentáře (1)
Komentujících (1)