Milovat
Anotace: Co to vlastně láska je?..
Láska, že je pouhý klam?
Vždyť já Tě tolik ráda mám!
Výměnný obchod stává se z hlubokého citu,
přečti si můj dopis, těch několik listů.
Milovat znamená dávat vše,
drobnosti neřešit, žádné velké pře.
Milovat znamená být tu stále pro Tebe,
pomáhat Ti, dostat se potom do nebe.
Milovat znamená mít pro koho žít,
být s ním, ale i nechat odejít.
Milovat znamená odmítnutí pochopit,
spálit mosty, loď mezi námi potopit.
Přečteno 451x
Tipy 4
Poslední tipující: Rejha, Bíša, Denael
Komentáře (1)
Komentujících (1)