mezi suky...
Anotace: si pohvizduji...
zatáhl jsem okno
stěnou z pralesních džunglí
posadil se na kožešinu grizzlí
zaklonil hlavu
a zadival se
do modřínového ostění stropu...
sleduji linie
vinoucích se čar
a hledám tvou stopu...
náhle se spustil pramen vlasů
já se zachytil
vyšplhal a prosmýkl kolem suků
na planinu...
tam jsi byla ty
opřená o břízu
v hábitu namodralém ledem
a kloboučku z listí javorů...
u nohou
ti podřimuje v klubku
mládě vlka
a kolem pár nástrojů
hoblík váhy pilka...
zadumaně jsi na mne pohlédla
dlátkem vydloubla
malou jamku
v ledovém jablku
a přeleštila jemným smirkem
malou plošku...
ledové krystaly
v přesýpacích hodinách
dovršily čas
ty jsi se usmála
povstala a řekla
tak na co čekáš chlapíku?...
pojďme si hrát...
Přečteno 583x
Tipy 75
Poslední tipující: zaba.zuzla, Indigo, Sweet KiWi, střelkyně1, drsnosrstej kokršpaněl, Jana M., zvířenka, jita.1965, Jiparo, LeeF, ...
Komentáře (12)
Komentujících (11)