Čekání na příliv
Na pláži písek hladký
Beze stop, s mušlí do pohádky
Zavoláš do ní své touhy skryté
Léty a láskou v duši vryté?
Zavoláš? Že perla v mušli není
A že budeš ji hledat třeba do rozednění?
Hladíš písek teploučký a víš
Že příliv přijde dřív, než uslyšíš
Zvuk vln
A pláž oděná v pěně
Zpívající o vysněné ženě
Vydá perlu z hlubin
Pro Tebe a také pro Tvou mořskou vílu
Která ladnost odkoukala od motýlů
Která v Tobě znova probudila sílu
Dotknout se najednou všech světadílů
Přečteno 392x
Tipy 41
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, sýc, divoska_jaja, Bíša, Juraj Hrom, kroužek, ilona, jedam, Hesiona-Essylt, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)