Za zídkou tvých plachých pohledů
dlaněmi šátrám po obloze
když dosáhnu až za duhu
sundám ti hvězdu...blázne
ST!
23.01.2010 09:06:00 | hašlerka
Dlaně
dva tažní ptáci
k tvým sadům
věčně se vrací
jak ústa
k vyschlému pramenu
vyprahla
nestála o směnu
***bomba**st
23.01.2010 01:10:00 | ROMAN LOHNERT