Pro mou bezcharakterní svini
Anotace: nadpis mluví za vše.
Pro mou bezcharakterní svini
Ach! jak milovala jsem její lživá slova
jak věřit jsem mohla něčemu, jako jsi ty?
*au* urvala kus srdce, *au* teď znova!
TRUSalko, vyhráváš 1:0, za podlé city.
Dostává Oskara za herecký výkon roku
Pravda ztrácí se v jejím lživém slov toku
Další zápas? Satanudík, již nikdy se nekonal
Neslyšela hlas, co k upřímnosti jednou jí vyzíval
Jak srdce má nečisté, tak z ní se jen hniloba line
Ano z tebe, ty bezcharakterní svině!
© Thank´s for all the shit that you do.
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Metcheque, Barpob
Komentáře (2)
Komentujících (2)