Anotace: Další z nádherných vyznání lásky od mého přítele Milana,který je mi vším.
Prosím, tak se ti to líbí. :-) Jen mi přijde, že je to prostě ztráta času to dávat sem na liter. :-) A nemusíš hned bobtnat kvůli mému názoru. :-)
23.01.2010 22:37:00 | CRASH
Pokud se ti toto vyznání nelíbí,je to tvůj názor.Mě se líbí,protože je pro mě od mé lásky a je mi úplně jedno,jestli bylo napsáno stokrát,nebo tisíckrát.
Já svého přítele miluji a nezáleží mi na tom,kolikrát toto vyznání bylo napsané.Nemusíš mé příspěvky číst vůbec.
23.01.2010 15:52:00 | Rebelka21
nevím, ale tohle se sem nějak moc nehodí, není na tom nic výjimečného, řadová básnička, kterou napsalo tisíce chlapců pro tisíce dívek, kdyby se to aspoň někdo snažil napsat ve verších
23.01.2010 11:35:00 | CRASH