Proč
Proč je Země kulatá
proč přijde pro nás zubatá
proč slunce svítí jenom ve dne
proč Měsíc moře jen tak zvedne
proč vítr češe zlaté klasy
proč lidem padaj jen tak vlasy
proč plachetnice plují v před
proč chceš mít všechno a to hned
proč nejde orloj pozpátku
proč peří roste kuřátku
proč prší dolů voda čistá
proč odpověď je téměř jistá
že mám rád jenom hezké oči
a čistou duši co se točí
na hraně krásných pocitů...
Tak díky tobě, že jsi tu.
Přečteno 386x
Tipy 18
Poslední tipující: mkinka, jita.1965, Mbonita, Kars, Psavec, nejsembásník, Bíša, hašlerka, danav, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)