Italština není tak úplně má.. Pomáhá mi s ní ten, kterému byla tato báseň určena.. Díky němu znám pár italských slov, ale větu dohromady nedám..
25.01.2010 18:37:00 | FinePartita
italština je půvabný jazyk, viď? taky jsem ho začala vkládat do básní...ta tvoje se mi líbí...moc líbí....:-)
24.01.2010 16:00:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way