Nosím v sebe kousek tebe
Díváš se jak rostu,
jak se zvětšu v prostoru
Haldíš moje bříško,
a v něm malou potvoru
Kousek ze mě kousek z tebe,
uložený v bezpečí
Spinká, plave, kope si tam
čekáme kdy veme do zaječích
Roste květinka z malého semínka
roste a její tam krásně
a mamince s tatínkem nezbývá
než čekat a skládat básně
Miluju tě, ty to víš
ona je tím důkazem
splynutí dvou duší
že milujem se navzájem
šeotáš jí sladká slůvka
jak se oba těšíme
až v Marci bude na světě
až jí konečně uvidíme
co bylo pevné,
teď je pevnější
plod naší lásky
ale ještě tiše v mém bříšku lenoší.
a ty na něm
a to je to co mě těší
Přečteno 487x
Tipy 4
Poslední tipující: Patrik Mališ, ilona, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)