Čas a láska
Anotace: .. po dlouhé době,zasněná a zamilovaná ...
Bojím se pravdy,
bojím se lží.
Bojím se faktu,
že o mě nestojí.
Čas kolem mě utíká,
nedokáže pro mě zastavit.
Chci být zase malinká,
nic o lásce nevědět.
Kde jsou, ty doby,
kdy jsem bláhově se lásce smála.
Proti lásce boty?
Kecala Lucka když o nich zpívala.
Není před ní úniku,
nebo sladkého probuzení.
Čarovný lektvar bublá v kotlíku,
časem stejně vyteče a vyšumí.
Láska a čas,
to k sobě se nehodí.
To vám poví,
mnoho titanických lodí....
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, Agniezka, Elisha
Komentáře (3)
Komentujících (3)