Už zase.
Anotace: Ono mě to jednoho dne třeba přejde.
Můžu těch básniček napsat tisíc.
A stejně venku bude pořád zima
A stejně budeš vždycky radši s nima
Trávit čas, který pro mě nemáš.
Můžu si snít o stovkách kytic
růží a šeříku a pampelišek
v očích mé přání těžko je slyšet
Hádám jen, jak musí čtenář
v zelených hloubkách umět číst,
aby tohle pochopil..
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Lioness
Komentáře (0)