Děkuji Ti
Anotace: Tohle je prostě láska
Spousta lidí v mém životě mi dokázalo zlomit moje srdíčko na tisíce kousků, ale jen Ty jsi mě vyléčil.Moje srdíčko je zase plné lásky, která z té největší části patří jen a jen TOBĚ!!!A ja Ti za to DĚKUJU!!!!
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka, carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)