Miluju
Anotace: o tom jak tě miluju
neměj špatnou náladu
a usměj se beruško
políbím tě za ouško
a budu ti šeptat
jak tě strašně miluju
a srdce ti maluju
na zadíčka na dekolt
princezna si moje
srdce mé je tvoje
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, PPetrushka
Komentáře (1)
Komentujících (1)