Potkala jsem tě
Anotace: kratičká o lásce na první pohled
Potkala jsem tě,
všude barvy podzimu,
mráz mi běhal po zádech,
ten pohled trval jen vteřinu,
ten pocit neopustil moje srdce,
celý svět se točil,
má ruka spočinula ve tvé ruce,
dotek letmý jako vánek,
srdce bije velmi prudce,
chci s tebou vlézt pod peřinu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)