Anotace: ...oddechovka... Múzák spal... a spal... a spal... :o)
Sbírka: spánek je malá smrt
Tak vážně, tohle bylo, vlastně je,
parááááááádní.
:-)
Děkuju a pěkné ráno.
25.01.2010 09:23:00 | stryc
Opakování matka moudrosti?
Mluviti stříbro, mlčeti zlato?
Líná huba, holý neštěstí?
Si vyber..
:)
24.01.2010 21:22:00 | Sleepwalker