Trpím
Anotace: To, co mě právě štve, je, když miluju a on nechce, aby on byl tím, kdo by byl mnou milován..
Trpím
Chtělo se mi z toho brečet.
Na kolenou teďka musím klečet!
Spousta lepších kluků než on je.
A mé srdce má ty výdaje.
Pocit nicoty, hněvu a samoty.
Zanechaly ty tvé šlápoty.
Tys jen můj dobrý kamarád,
Co má mě jen tak trochu rád.
Já tebe ale nemám ráda
Jen jako svého kamaráda.
Milovat Tebe, doufat a snít
To je pro mě jako v pekle hnít!
Já nesmím Ti tohle prozradit.
I když.. Strašně chtěla bych!
Rukama teď zemi objímám.
Vlastní identitu popírám.
Já dokážu si sama ublížit,
Když k Tobě chci se přiblížit.
Trpím jako tuleň na poušti.
Všechny síly mé mne opouští.
Prosím, ať už jednou provždy skončí to.
Tak pohlť už mě NICOTO!
Přečteno 471x
Tipy 9
Poslední tipující: kasparoza, susana načeva, hypertenze, Actafool
Komentáře (3)
Komentujících (3)