Chybíš mi...
Anotace: Jen tak něco obyčejného.
CHY jako chyba,že jsme rozdělení, B jako bolest, stesk a utrpení. I jako intuice, že se snad shledáme, S coby štěstí, které my nemáme. MI jako milovat, každý má právo a já tě miluji víc, než je zdrávo=>CHYBÍŠ MI!!!!!
Komentáře (0)