Mňau.....
Anotace: Něco pro úsměv na tváři,je to obyčejné,ale mě se to i přesto líbí.
Když mňauknu jednou,....chybíš mi jenom trošku,když mňauknu dvakrát,....chybíš mi strašně moc!!!!!!....mňau, mňau, mňau, mňau, mňau, mňau, mňau, mňau,mňau, mňau, mňau....
Komentáře (2)
Komentujících (1)