Zatmění slunce
Hledám Tvé polibky na své tváři,
v tajemných uličkách noci
jsi má ztracená stránka v snáři.
V Tvých očích hlubokých alejích,
ztrácím se, nevyznám,
jako vločka v sněhových závějích,
si můj celoroční manifest,
mé zatmění slunce
nezvěstný seznam zakázaných cest..
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)