Jen ty smíš
Jen ty smíš vzít si svou růži,
jen ty smíš mé taje znát.
Pocítit mou horkou kůži,
bezmezně si semnou hrát.
Jen ty smíš říct, že jsem tvá.
Jen pro tebe je úsměv můj.
Jen tobě srdce otvírám.
Jen ty se vkrádáš do mých snů.
Jen ty smíš mě poznat celou.
Jen ty smíš co dávám brát.
Zahrnout mě sladkou něhou,
pod kterou nejde neroztát.
Přečteno 673x
Tipy 25
Poslední tipující: Hony15677, PPetrushka, TetaKazi, susana načeva, Holis, Larey, Mbonita, Psavec, Petbab, hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)