Nedonošený
Anotace: cit jako všechno má svůj čas
Narodil ses z lásky
Tak neplač
Postav se na oblázky
představ
Stůj!
Vždyť podpírám tě já
včera i dnes i
v budoucím čase
Chvátal jsi na svět
Snad, poznat květiny
či vůně, emoce
anebo sílu ženy...?
Na misce vah
začal ses kolíbat
Začal jsi přibírat
možná,že vyrosteš
Zase se začnu smát
Přečteno 349x
Tipy 40
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kapka, Kars, Jiparo, Lioness, Holis, kuskus pruhovaná, UCET KE ZRUSENI, modrá..., *whatsoever*, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)