Básnička o pochybnostech, které bys opravdu, ale opravdu neměla mít
Anotace: Některé otázky by němělo být třeba klást...
.
Tak prý nevíš, jestli Tě mám rád?
Ptáš se, jestli si chci s Tebou hrát?
A jestli si občas přes den na Tebe
............................vzpomenu matně?
Sakra!
Když tak se musíš ptát, něco asi
............................opravdu dělám
..........................................špatně
.
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Žqáry, blue, janewe
Komentáře (2)
Komentujících (2)