Jen sen?
Anotace: Nedávno jsem trochu uklízela a dostala se mi pod ruce krabice s "poklady" z let dávno minulých. A mezi nimi byla i tahle básnička, tak ji sem tak trochu ze sentimentality zveřejňuji. :-)
Za jedno slovíčko, za jeden úsměv
zazpíval slavíček večerní sonet.
Srdéčko poskočí, rozběhne se cvalem,
potom se rozpláče nadešlým ránem.
Byl to jen sen, bylo to snad lhaní?
Oba se v samotě sami sebe ptají.
V duši se rozléhá ozvěna z večera,
byla to láska a nebo snad nebyla.
Nastává večer slavíčka neslyší,
kam se jen poděl, to nikdo netuší.
Přečteno 391x
Tipy 7
Poslední tipující: Házté, Jiří I.Zahradník, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)