Myšlenky
Anotace: aneb...málokdy píšu básně, když jsem šťastná... (dva "drobky" z podzimku)
Sbírka:
Drobky
mám zase hlavu předimenzovanou myšlenkami
učení o předurčení
osud přišel
romantismus či osvícení
podivný pocit v břiše
hra z lásky a s náhodami
Bože !!!
Zašívám suché listí do kapes
aby podzim neproklouzl mezi prsty
mé myšlenky se rozutekly jako skleněnky
a rozum na dlani a srdce v hrsti !
Přečteno 398x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, PANGÁSIUS, TetaKazi, susana načeva, Bíša, Psavec, hašlerka, harmony, ziriant, Mbonita, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)