Modré z nebe
Snesu ti modré z nebe,
abych tě měl vedle sebe,
objal tě a držel pevně,
tak moc a přece něžně.
Zašeptám ti mám tě rád,
jen se tebou se naplno smát,
řici ti, jak moc miluji tě,
jak jsem rád na tomhle světě.
Pohladit po hebkých tvářích,
s tebou být pořád, prožít stáří,
pro jednou a navždycky,
mluvím pravdu, fakticky.
Přečteno 629x
Tipy 3
Poslední tipující: její alter ego
Komentáře (0)