Vyznání
Chci být tvou kůží.
Dotýkat se tvého těla.
Chci být tvou duší.
Jen kdybych trochu směla.
Chci být tvým dechem.
A zvedat tvou hruď.
Chci být tvým steskem.
Ach, Bože, suď mě, suď.
Chci být tvýma rukama.
A z hlíny tvořit svět.
Chci být tvýma nohama.
A vždy tě vrátit zpět.
Stále nevěříš mi?
Slibuji.
Stále nevěříš mi?
Tebe miluji.
Přečteno 458x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, susana načeva, UCET KE ZRUSENI
Komentáře (5)
Komentujících (4)