Přesně tak. Básně nepotřebují žádné výklady a vysvětlivky, jen by jim ukrajovaly jejich moc budit představy a rozvíjet obrazotvornost a děj, okradly by čtenáře o jeho nejcennější zážitky. Mně se líbí, jak je zasazená v takovým mlžným oparu a přesto celkem otevřená. Kdyby tak člověk někdy uměl líp číst sám v sobě. :)
02.08.2010 21:20:00 | Dota Slunská
Diky, Liv :-) Premyslel jsem, jestli k tomu dodat nejake vysvetleni, ale nakonec jsem to neudelal a myslim, ze je to tak lepsi... At si kazdy predstavuje co chce...
02.02.2010 10:33:00 | Jan Hrábě
Vztahy, ty jsou někdy hodně složitý...a ten tvůj podle veršů asi taky.
29.01.2010 14:01:00 | hypertenze
Velmi dobře popsané pocity nenaplněného vztahu - i pocit naděje někde v pozadí - zaujala mě.
29.01.2010 12:36:00 | Elisha
Tohle je dobrý...ale jde tam o nějakej složitej vztah...moc tomu nerozumím
26.01.2010 17:18:00 | Jiří I.Zahradník