Pochopitelné souznění
Můžu se smát,
když jsi poblíž mě,
když za ruku mě bereš,
a v ráji se ocitám.
Procházím celý kraj,
a hledám Tě,
tam, kde naposledy
mé oči spatřily pochopení.
Já a ty,
věčně pod kontrolou
ostatních závistivců,
co měnit by chtěli.
Ale musí hledat
a snad jednou,
až otevřou oči,
tak pochopí...
...že život je o dvou duších,
které chtějí se objímat,
a které nepřestávají.
Komentáře (0)