Ve větru
Kouřem až do oblak, chtěl bych se nést
změnit se tiše v prach a s větrem se vézt
dívát se do kraje a čechrat ti vlasy
vzpomínat na tebe na všechny ty časy.
Tiše se rozletět do světových stran
na nebe nehledět, být tu jen sám
prolítnout lesem, loukou i polem
dívat se na lásku, zžírat se bolem.
Nechat se unášet věčností času
dívat se na tebe na tvoji krásu
vzpomínat na nebe, které jsme měli
lásko má chybíš mi a to je celý.
Přečteno 394x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Bíša, isisleo, Koza, harmony, rezina
Komentáře (2)
Komentujících (2)