Lásko
Jsem tvoje vzpomínka stálá
Lásko
Jsem slibem co jsem ti dala
Jsem bolavým tichem čekání
Lásko
Jsem tvou modlitbou před spaním
Jsem pro tebe ta jediná a pravá
Lásko
Jsem jablkem co samo se ti dává
Jsem živým ohněm i živá voda
Lásko
Nenech mě shořet,nenech mě vyschnout
Lásko
Byla by mě přeci škoda
Přečteno 590x
Tipy 22
Poslední tipující: PANGÁSIUS, ilona, Pevya, bobi bobie, nejsembásník, Koza, Bíša, Holis, divoska_jaja, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)