Příliš pomalu

Příliš pomalu

Anotace: ...

Jsi to ty,
která rveš mi srdce rezavým hákem
a k mé lítosti,
příliš pomalu!
Lásko...

Nejsem vězněm takové tmy,
abych neviděla světlo,
kdysi pronikající přes části svlečených oděvů,
skrze prameny Tvých vlasů,
jež sis kvůli nedostatku času,
nestihla sepnout.

Kde se ztrácí stín, začíná život,
za kterým šplhám po korálcích Tvého náhrdelníku,
složeného ze všech barev světa.
Z té záře se mi přitížilo,
smutná je závrať, jež bude trvat už dvě léta.

Protože světlo dnes září přímo,
Tvé vlasy už mu v cestě nestojí...
Autor zíťa 2, 27.01.2010
Přečteno 373x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, malá slečna, Clarissa, Holis, hašlerka, Psavec, labuť, modrá..., WAYWARD, harmony
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

t.

07.09.2010 17:22:00 | Bíša

líbí

Tleskám...

27.01.2010 11:25:00 | labuť

líbí

pěkný kousek!

27.01.2010 11:09:00 | modrá...

líbí

...fajn ST

27.01.2010 10:45:00 | WAYWARD

líbí

Nádherně napsáno ST.

27.01.2010 10:29:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel