Naivní kometa
Anotace: zase jsem doufala marně...
Kometu pozřela černá díra,
iluzí pozbyla má víra,
nic se nezmění,
nic nebude jiné,
nic se nespraví,
nic nebude stejné.
Hloupá, hloupá byla kometa,
ještě hloupější družice,
naivní, naivní husa ta,
co myslí, že chybí ti velice.
Přečteno 589x
Tipy 8
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, Koza, ilona, jedam, Špáďa, greapy, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)