Neskromná
Skryta v teple tvého těla
ochotně jsem zapoměla
že i hříchy mívaj květy
a poslední cigarety
zpravidla se kouří s žalem.
Spokojit se s prostým málem...?
Nemohu.
Podej mi
(CELOU)
oblohu
a věty
o skromnosti
ty ať
jiné
třeba
hostí ...
(Saju teplo tvého těla
kéž bych zas tak zapoměla ...!)
Přečteno 501x
Tipy 44
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, ilona, Skywalker, bejbyyyy, Kapka, drsnosrstej kokršpaněl, Holis, Elisha, Lioness, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)