Básnička o ženě přes palubu
Anotace: Nie je ľahké ani opúšťať, ani byť opustený...
.
Paže jsou těžké až bolí
* A oči mám plné soli
Všechno si vybavíš snadno
* Spomienky ťahajú na dno
Člun nese za vlnou vlna
* Tiež som ich ešte vždy plná
Nebudu Ti házet kolo
* Čo bolo, láska, to bolo
Nebudu Ti spouštět lano
* Všetko je odrazu dávno
Chci se už ztratit Ti v dálce
* Nemusíš mi držať palce
* V očiach mám plno soli
A paže slábnou a bolí
.
Přečteno 391x
Tipy 17
Poslední tipující: Kett, Divoženka1, Holis, Maura, susana načeva, carodejka, TetaKazi, hašlerka, floreciente, Kapka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)