Anotace: Věnováno všem brunetkám a jedné obzvlášť... :)
Brunetko za mořem
chtěl bych s tebou
žít na nebi
taková smutná, jak kdyby to byla jen dávná vzpomínka..
28.01.2010 20:55:00 | Lisa Kloboučková
Moc pěkná báseň, krásné dílčí motivy.
Děkuji i za sebe (protože jsem brunetka) :-)
28.01.2010 18:42:00 | Synkkä
...a budete kráčet vesmírem a plodivá síla se v požitek rozkoše změní... :-)
28.01.2010 13:06:00 | Lota
Jejku, to tak krásný!!! Jakobych tušila, pro koho je, jednu takovou za mořem znám... myslím ale, že je v New Zeland. Básenka se Ti mocka povedla, a tak za brunetky děkuju! :o)
28.01.2010 06:09:00 | NikitaNikaT.