Čas nás naučí žít... to se mi moc nelíbí... tedy mám tím na mysli, že bych to tak nechtěla... protože láska je, si myslím o citech, ne o učení se... a v tem já prostě vidím dost velký, podstatný rozdíl. Ovšem, každý to vidíme a cítíme jináč, takže to nekritizuji, neb každý je strůjcem svého štěstí.
01.03.2010 09:20:00 | NikitaNikaT.