Tak Dalího jsem na svých cestách nepotkala...
však tvá básenka mi učarovala... :o)
07.12.2005 10:14:00 | Cecilka
Tohle je spíše odkaz na jeho dětská léta a jeden ne zrovna příjemný zážitek :o) viz Tajný život Salvadora Dalího :o)
07.12.2005 09:07:00 | WWW
dobrá báseň..jen myslím..že vkus Dalího vzhledem k proporcím Galy byl přecen jen vzdálen úzkým pasům..a jeho asociace ženské krásy byla přece jen přebita mnohem více jistým nadrealismem :o))
07.12.2005 08:29:00 | šuměnka