Zase na začátku
Anotace: neber si to tolik prosím ale aspoň něco ti dávám
Sbírka:
Pro Nelli
Nemohu zapomenout na tvoji krásu
Tvá krása pro mou duši znamená spásu
Spas mě ty jediná která jen smíš
Jinak mě na věky jak růží uspíš
píšu už zase
o tom co cítím
do pasti kráse
tvé se zas řítím
vím že my naději dávno už nemáme
vždyť už se pořádně snad ani neznáme
však miluji představu kterou mám v srdci
k této mé představě přidávám pocit
už zase píšu že asi tě miluji
to že to vracím zpět vůbec nelituji
Přečteno 441x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Denael
Komentáře (1)
Komentujících (1)