Cestovatelská
Anotace: Cestování za láskou
Co je věčnost zatracení,
proti noci beze spaní.
Tělo je uvězněné v trezoru na klíč,
ale duše, srdce jsou pryč.
Toulají se po krajině lásky,
dožadují se spásy.
trpí.
To ještě neví, co je čeká,
cesta daleká, předaleká....
V ruce mám lístek - čtyřlístek,
snad mi přinese štěstí.
Cesta je přede mnou dlouhá,
kdo na jejím konci čeká?
Láska, touha...
Komentáře (0)