Miluju touhu a nadsázku
už léta bojuju za lásku
miluju kouzla a splněná přání
nakonec však zbyde jen vzpomínání
miluju tvá přání nevšední
jedno však bylo
pro mě to poslední
Miluju noční oblohu
dívat se na měsíc
hledat v ni svobodu
procházky po louce
trhat květiny
splétat je do věnce
jenž je tak nevinný
Miluju něco
co je mým snem
lásku ti nabízím
tak si ji
prosím
vem