Tlukot srdce
Anotace: poslouchej pozorně
Slyšíš?
Ještě stále tluče
každou vteřinu.
Já poznala jsem muže
A podlehla jsem zločinu.
Slyšíš,
stále ještě tluče,
i když skomírá.
Neví kam a neví jak.
Jsem snad zmatená?
Slyšíš!
Tluče pro tebe,
i když by nemělo
A tak trápím sama sebe,
že zadaného muže se mi zachtělo.
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Bíša
Komentáře (0)