Svítání
Anotace: takové dětské...ale od srdce :)
Cítím tě ve svítání,
tvůj úsměv i tvůj smích;
cítím tě ve stmívání,
tvé oči a teplo v nich.
Chutnám tě v kapkách deště,
tvé úzké jemné rty;
chutnám tě v toulkách světem,
v celém jsi jen ty.
Slyším tě ve vichřici,
tvůj jasný čirý hlas;
slyším tě v každém slově,
co vysloví 'kdo z nás.
Potkávám tě na ulici,
každý jeden den,
ty tam ale nejsi přeci,
jsi jen pouhý sen.
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, susana načeva, Bíša, danav, TetaKazi
Komentáře (1)
Komentujících (1)