Toužím...
Anotace: Verše neverše,docela to ujde.
Sama teď usínám, dny bez Tebe proklínám! Proč nemůžeme být lásko spolu, dneska, zítra, v tuto dobu? Já toužím strašně moc usínat s Tebou každou noc, pohltit Tě něžnými slovy i řeč mého těla hodně Ti poví!
Přečteno 721x
Tipy 1
Poslední tipující: PANGÁSIUS
Komentáře (0)