Sama a přeci s tebou

Sama a přeci s tebou

Anotace: nával myšlenek v práci...

Tak sama, i když tě vídám každý den.
Realita víc než trochu pozměnila sen.
O věčném milování, lásky vyznání.

Nastal čas poznání.
Rozlepit oči, vzdát se nadějě.
Láska z nás dělá zloděje.

Chtěla jsem pro sebe, urvat z tebe co největší díl,
však došly mi síly..chci změnit svůj cíl.

Narážíme na sebe, v našem hnízdě lásky,
a mě ze dne na den přibývají vrásky.

Tváříme se vesele, i když mnoho smutného,
žijeme jen pro sebe, přehlížíme druhého.

Až k večeru rozdmíchá se vír emocí
a ja bezmocně brečím do noci.

Ráno tajně zamazávám pod očima kruhy,
už nejsme jen jeden, přišel zas ten druhý.
Autor darkday, 29.01.2010
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, NikitaNikaT., Bíša, labuť, Čoki
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

AŽ na pár chybek... Zajímavé, lehce zamyšlenkové a mně hodně někoho připomínající.

01.03.2010 09:18:00 | NikitaNikaT.

Hezky napsáno. Poslední řádek jsem poněkud nepochopil. To bude asi stářím. Ale vlastně cožpak musím vše chápat. Nutí to k zamyšlení. Fakt pěkné.

29.01.2010 16:52:00 | Čoki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí